UČLANI SE

Učlanite se u Katedru Čakavskog sabora „Kotor“ Crikvenica!

Svi Vi koji ste došli na novu stranicu naše Katedre – TREBAMO VAS! – zato čekamo Vašu pristupnicu i Vas kao novog člana naše udruge.

Danas naša Katedra ima programe, projekte, planove i ideje, a sve je počelo 2010.godine okupljanjem pojedinaca koji su imali zajedničku viziju i dobrovoljno se udružili kako bi sačuvali i promicali ljepotu čakavske besede naših djedova i baka, naših starih.

KČS Kotor Crikvenica ima važnu ulogu ne samo za Crikvenicu nego i za Primorsko goransku županiju zbog vrijednosti koje promiče. Sretni smo što se naša nastojanja podupiru zalaganjem svakog člana Katedre.

Biti članom KČS „Kotor“ Crikvenica znači biti dio priče o zaštiti našeg nasljeđa, naše povijesti, jezika i kulture, znači razumjeti da isključivo vlastitim djelovanjem i zalaganjem, možemo učiniti nešto dobro za kraj iz kojeg smo protekli i u kojem leže naši korijeni, za kraj kojem pripadamo.

Da biste postali član Katedre nije potrebno znati čakavsko narječje, iako je to naša misija i cilj djelovanja. Potrebna je dobra volja i zadovoljstvo rada.

Nije važno na kojem kraju svijeta živite, u Crikvenici, okolici ili na nekom dalekom kontinentu, čakavštinu se može i treba, voljeti i njegovati iz svih krajeva svijeta.

Sve što trebate učiniti je ispuniti i potpisati pristupnicu (preuzmite ovdje) ili to učiniti u susretu s nekim od naših članova.

Molimo Vas potpišite pristupnicu jer nepotpisana prisuptnica nije važeća!

Ispunjenu pristupnicu potrebno je poslati poštom na adresu:

Katedra Čakavskog sabora “Kotor”
p.p. 116
51260 CRIKVENICA
Hrvatska (Croatia)

ili osobno uručiti nekom od naših članova (kontakt mob. 091 1243 238)

ili je poslati (potpisanu i skeniranu) na mail adresu Katedre: kcs.kotor@net.hr

Učlanite se u našu udrugu, podržite i Vi naš rad!

Čekamo Vas!